Skip to main content
×

GE.com has been updated to serve our three go-forward companies.

Please visit these standalone sites for more information

GE Aerospace | GE Vernova | GE HealthCare 

header-image

Sürdürülebilir Geleceğin Mimarları: GE’nin Anneleri

May 09, 2021

Sürdürülebilir bir gelecek için 2030 yılına kadar karbon nötr bir şirket olma hedefine emin adımlarla ilerliyoruz. Ancak bu hedefe ulaşmak için yaptığımız tek çaba bununla sınırlı değil. Geleceği birinci elden değiştirecek temel unsur, çocuklarımız ve onlara bu bilinci vermek üzere çalışıyoruz.
GE'nin anneleri, dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek için işlerinde sahip oldukları vizyonu çocuklarıyla olan iletişimlerine de yansıtıyor. GE annelerinin çocukları, sürdürülebilir bir gelecek için ne yapmaları gerektiğini çok küçük yaştan itibaren, kimi zaman teknik detaylara varacak kadar detaylı bir şekilde hayatlarında deneyimliyor ve öğreniyor. İşte bu nedenle Anneler Günü, GE anneleri için farklı bir anlam da taşıyor. Annelerin çocuklarıyla vakit geçirebilecekleri esnek haklara ve donanıma sahip olması hem bir ihtiyaç hem onların bilinçli yetişmesinde kritik öneme sahip
Bu yıl Anneler Günü yaklaşırken GE Türkiye'nin annelerine sözü bırakmak istedik. İşte GE Türkiye'nin 6 farklı alandan, 6 farklı çalışan annenin ve çocuklarının sesi:

a a