Skip to main content
×

GE.com has been updated to serve our three go-forward companies.

Please visit these standalone sites for more information

GE Aerospace | GE Vernova | GE HealthCare 

header-image
sağlık

Mikey Kay’in Karavanından GE Sağlık’ın COVID-19 ile İlgili Dünya Çapındaki Çalışmaları Serisi

July 16, 2020

https://youtu.be/tSoReRDF2f8

GE Healthcare’in COVID-19 salgını kapsamındaki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sağlık ekipmanı ve ventilatör üretimi konusunda üretim hacmini günden güne artırmaya ve tüm dünyaya solunum cihazı üretmeye gönül vermiş yüzlerce mühendis, artan talepleri karşılamak için gece gündüz çalışıyor. Muhabir, film yapımcısı ve aynı zamanda İngiliz Hava Kuvvetleri emekli pilotu olan Mikey Kay, yapılan bu çalışmaları yakından incelemek ve dünyanın dört bir yanına içerideki durumu rapor etmek üzere kendi karavanıyla yolculuğa çıkıyor. Her gün GE ekibiyle düzenli iletişim içinde olan Kay, ilk olarak GE ventilatör üretimi kapsamında başmühendis olarak görev alan Jimmie Beacham ile görüşüyor. Beacham ile birlikte üretim alanına göz atan Kay, yapılan çalışmalardan hayli etkileniyor.

Beacham, insanların hayatını kurtarmak için bugüne kadar yaptıkları bütün çalışmaların şimdi daha da çok önem kazandığını ve gönüllü sayısının günden güne arttığını söylüyor. Ventilatörlerin adeta kalbi olan vana sistemlerinin geliştirilmesi için küçük bir ekip kurmayı başaran Beacham, çalışmalarını olabilecek en hızlı ve en kaliteli şekilde neticelendirmeyi amaçlıyor. Gönüllülere, parçalarına ayrılmış demo vantilatörler üzerinde eğitim vererek sahaya her geçen gün daha çok çalışan çıkarmayı hedefleyen Beacham, insanların motivasyonunun yüksekliğinden hayli etkileniyor. 


Mikey Kay, önümüzdeki günlerde yepyeni hikayelerle GE Healthcare’de olacak. Kaçırmak istemeyeceğiniz muazzam ve dikkat çeken öyküler için GE sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

https://youtu.be/Zq3hVfHzO00

Categories
tags