Skip to main content
×

GE.com has been updated to serve our three go-forward companies.

Please visit these standalone sites for more information

GE Aerospace | GE Vernova | GE HealthCare 

Geleceğin Mühendisleri GE Türkiye’yi Ziyaret Etti

August 07, 2018

Women In Business etkinliklerimiz kapsamında mümkün olduğunca çok üniversiteli ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Farklı üniversitelerde okuyan 20 öğrenci, GE Kadın Çalışan Ağı ile birlikte organize olarak GE Türkiye’nin Maslak’taki ofisini ziyaret ettiler. GE Türkiye’nin farklı iş alanlarında görev alan liderlerin katılımıyla bu ziyaret bir foruma dönüştü.

Etkinliğe GE Enerji Satış Müdürü Pınar Sargın Ofdağ, GE Sağlık XLP Programı’ndan Hacer Erişkin, GE TürkiyeFinans Direktörü Naci Can ve GE Enerji Servisleri Türkiye Müdürü Ercüment Akıllı katıldı.

Yüksek Akım Gezisi

Liderler, etkinlikte GE’nin veya kendilerinin mesleki olarak neler yaptığının yanı sıra, kariyerlerine ilk adımları attıkları yıllardan ve geçtikleri yollardan bahsetti, henüz kariyerine başlamamış öğrencilerle kendi başlangıç hikâyelerini ve deneyimlerini paylaştı. Ayrıca yaşadıkları zorlukları, aldıkları riskleri, yaptıkları hataları da anlatarak öğrencilere ileride bu pozisyonlarda olmamaları için hiçbir sebep olmadığını hatırlattılar.

18 Fotoğrafta 2018

Öğrencilerin de sorularıyla aktif olarak katıldığı etkinlik genel itibariyle sohbet havasında ilerledi. Etkinlikte verilen arada Maslak ofisini gezen öğrenciler, etkinlik sonunda da GE Türkiye çalışanlarıyla birebir sohbet etme imkânı buldular.

Liderlerin öğrencilere anlattıklarından öne çıkan cümleleri sizler için derledik.

Yüksek Akım Gezisi18 Fotoğrafta 2018Yüksek Akım Gezisi18 Fotoğrafta 2018GE SağlıkYüksek Akım GezisiYüksek Akım Gezisi18 Fotoğrafta 2018Yüksek Akım Gezisi