Skip to main content
×

GE.com has been updated to serve our three go-forward companies.

Please visit these standalone sites for more information

GE Aerospace | GE Vernova | GE HealthCare 

GE, En İnovatif 10 Şirket Arasında

February 21, 2017

Amerika’nın ilk açık deniz rüzgâr türbinleri Rhode Island’da enerji üretmeye başladığında, Proje aynı zamanda GE’nin, Fast Company’nin yıllık yayınlanan Dünyanın En İnovatif 10 Şirketi listesinde yer almasını sağladı. GE Enerji, enerji sektörü sıralamasında 2. sırada bulunuyor.

image_image

Aynı listede yer alan diğer bir GE endüstrisi ise GE Sağlık. Fast Company GE Sağlık’ı, sağlık problemlerini aşmak için yazılım ve donanımı birleştiren çözümler üreten bir şirket olarak tanımlıyor ve sağlık sıralamasında 4. sıraya yerleştiriyor.

image_image

Fast Company “En İnovatif Şirketler” listesini yayınlamaya 10 yıl önce başladı. Fast Company editörleri “Araştırmacılarımız her yıl binlerce şirketi inceliyor ve bunların arasından dünyayı değiştirecek kadar büyük bir etki yaratabilecek olanları seçiyor.” diyor.
GE endüstrileri geçmişte de birçok kez listeye girmişti ve bunun kalıcı olması amaçlanıyor. Bu yıl GE Enerji, endüstriye oldukça yenilikçi teknolojiler ve çözümler sağladı. GE, rafinelerin denetiminde artık drone kullanıyor. Enerji tarafındaki bir diğer önemli gelişme ise dünyanın en güçlü jet motorunun güç santralinde enerji üretimi için dönmeye başlamasıydı. Sağlık kısmında ise GE mühendisleri medikal tarayıcılardan elde edilen veriyle insan vücudunda sanal bir tur için gerekli olan yapıyı hazırladırlar. Bu da doktorlara ameliyatlar için oldukça önemli bilgiler sağlayabiliyor.