Skip to main content
×

GE.com has been updated to serve our three go-forward companies.

Please visit these standalone sites for more information

GE Aerospace | GE Vernova | GE HealthCare 

header-image
sağlık

GE, COVID-19 ile Mücadelede Neler Yapıyor?

March 27, 2020

Dünyanın en büyük tıbbi teknoloji ve ekipman üreticilerinden biri olan GE Sağlık, yeni Koronavirüs (COVID-19) hastalarının teşhis ve tedavisini sağlamak için ihtiyaç duyulan ekipmanlarla hastanelere ve sağlık çalışanlarına destek olmak için hâlihazırdaki üretim hatlarına yenilerini ekliyor; yeni çalışanlar işe alıyor ve üretim kapasitesini artırıyor. Küresel pandemi yayıldıkça suni solunum cihazları da dâhil olmak üzere eşi benzeri görülmemiş bir tıbbi ekipman talebi olduğunu söyleyen GE Sağlık Başkanı ve CEO’su Kieran Murphy: “Artan ihtiyacı karşılamak için tüm olasılıkları değerlendirmeye devam ediyoruz” dedi.

Murphy aynı zamanda, GE‘nin bilgisayarlı tomografi tarayıcılarının (BT), ultrason cihazlarının, mobil X-ray sistemlerinin, hasta monitörlerinin ve suni solunum cihazı üretim kapasitesini artırdıklarını, şirketin GEçalışanları için güvenli operasyonlar sağlamak üzere adımlar attığını” da vurguluyor.

GE Sağlık, en kritik COVID-19 vakalarını tedavi etmek için gerekli olan suni solunum cihazlarının hızlıca üretilmesine yardımcı olmak için, yeni üretim hatları ekliyor ve fabrikaların ekipman montajını 24 saat boyunca sürdürmek için vardiya sayısını artırıyor. Talebi karşılamak için yeni işe alımlar yapıyor ve mevcut çalışanlarını vardiyalı sisteme geçiriyor.

Aynı zamanda global ölçekte düzenleyicilerle işbirlikleri yapan GE Sağlık, hasta ihtiyaçlarını nasıl daha iyi karşılayabilecekleri konusunda da müşterilerin sorularını cevaplamak için tüm klinik ve teknik uzmanlığını da müşterilerinin hizmetine sunuyor. Murphy, müşterilerinin ve ortaklarının COVID-19 hastalarının tanı ve tedavisinde kullanılan ekipmanlara ve servislere sahip olmalarını sağlamak için bu işe odaklı ekiplerin her gün çalıştığını söylüyor.

Şirketin uzaktan bakım ve onarım yetkinliklerini de genişlettiğini ifade eden Murphy, “Müşterilerimizi ve iş ortaklarımızı desteklerken çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği birinci önceliğimiz olmaya devam ediyor” diyor ve ekliyor: “GE Sağlık ekibinin bu küresel zorluğun üstesinden gelmek için yaptığı çalışmadan büyük gurur duyuyorum.”

 

Categories
tags