skip to main content
Loopbanen
Close
Additional Languages

You're about to open a new window to search for a new career at GE.
Please select your preferred language, and we'll redirect you

Sluit af
Bekijk de status van uw sollicitatie

We zijn bezig om over te gaan naar een verbeterde versie van het sollicitatiesysteem en in de tussentijd werken we met twee systemen. Neem uw job ID (van de e-mail die u hebt ontvangen bij het aanmelden) bij de hand om in te loggen en de status van uw sollicitatie to bekijken.

Klik op de juiste knop. Als u uw job ID niet kent, kunt u uw status nog steeds bekijken: gebruik beide knoppen.

 

U kunt de status van uw sollicitatie alleen bekijken als u via deze website hebt kandideerd. Voor alle andere sollicitaties wordt u gecontacteerd door GE in het geval van een bijpassend profiel.

Klik hier voor hulp.

Loopbanen

Wat uw passie ook is, GE biedt loopbanen in talrijke industriële sectoren in hun verschillende vestigingen overal ter wereld. Deze troeven maken GE het bedrijf waar u de carrière kan opbouwen waarvan u altijd al van gedroomd heeft.

Van nanotechnologie tot moleculaire beeldvorming, van fotonen tot industriële turbines, de innovatieve technologie van GE wordt overal ter wereld toegepast, maar onze ambitie reikt nog veel verder dan dat.

Wij werken aan de toekomst, door de producten en de diensten van de toekomst te ontwikkelen, of het nu gaat om energieproductie- en waterzuiveringstechnologie, gezondheidszorg en medische hulpmiddelen of financieringsdiensten en -oplossingen.

Ontdek nu de carrièremogelijkheden bij GE!