skip to main content
GE in de Benelux

GE in de Benelux

GE heeft de afgelopen 60 jaar een duidelijke aanwezigheid opgebouwd in de Benelux. We zijn een onderneming die verschillende sectoren beslaat en grote industriële en financiële ondernemingen omvat, bijvoorbeeld in de energiesector, de aardolie- en aardgasindustrie, de vervoerssector, de luchtvaart, de gezondheidszorg en de financiële dienstensector.

Tegenwoordig heeft GE in de Benelux meer dan 2000 werknemers in dienst, op 20 belangrijke locaties. In 2015 haalde GE in de Benelux een omzet van meer dan 1,3 miljard dollar.

Onze unieke expertise op het gebied van mobiliteit, energie en gezondheidszorg sluit nauw aan op de economie in de Benelux. Elke dag opnieuw zetten wij ons in om samen met onze klanten, leveranciers en stakeholders hoogwaardige technologieën, innovatie en diensten af te leveren om de duurzaamheidsdoelstellingen van de regio te ondersteunen.

Die samenwerking sterkt ons in onze overtuiging dat wij de Benelux kunnen helpen aansturen en op weg kunnen zetten naar duurzame groei.